社交

antrapuse.lt - Rimtos Pazintys

社交 时间:2019-07-08

  • 简介
  • 排行

    DIDZIAUSIAS RIMTU PAZINCIU PORTALAS

    Portalas antrapuse.lt, veikiantis kartu su Latvijos otrapuse.lv yra didziausias rimtu pazinciu paieskos klubas Baltijos salyse ir yra skirtas ieskantiems tikru santykiu. antrapuse.lt klubo nariu tikslas yra ne flirtas ar trumpi pasimatymai, o ilgalaikes rimtos pazintys.

    PAZINTYS BE "BUDULIU“ IR KITU NEIGIAMU PERSONAZU

    Pazinciu svetaines antrapuse.lt pagrindinis tikslas – laiminga pazintis, todel, skirtingai nuo kitu pazinciu svetainiu, stengiames suburti tik adekvacius ir mastancius vienisius. Tik tokius, kurie galetu uzmegzti tikrus, pilnavertiskus ir laimingus santykius. Todel prasome, kad klubo nariai visada informuotu apie netoleruotinus laiskus ir kita neigiama nariu elgesi, uz kuri pasalinama is klubo.

    PAZINTYS NE TIK LIETUVOJE

    Pazinciu klubo programeleje galite susipazinti su vienisiais ne tik Lietuvoje, bet ir kitur, kur yra daug lietuviu - UK, Norvegijoje, Vokietijoje, Airijoje, Svedijoje ir kitose salyse. Taip pat galite susipazinti su otrapuse.lv pazinciu portalo nariais latviais, gyvenanciais Latvijoje ir kitose salyse.

    PAZINTYS TELEFONE IR INTERNETE

    Pazinciu portalo antrapuse.lt programeleje susipazinkite paprastai – joje lengva ir paprasta naudotis svarbiausiomis rimtu pazinciu klubo funkcijomis telefone: uzpildykite savo anketa ir ikelkite nuotraukas, ieskokite kitu nariu, matykite prisijungusius, naujausius ir arciausiai Jūsu esancius klubo narius, diskutuokite, susirasinekite ir skirkite pasimatymus.

    RIMTU PAZINCIU BENDRUOMENES PLETRA

    Informuokite visus pazistamus apie antrapuse.lt rimtu pazinciu kluba, kad kiekvienas vienisas draugas zinotu, kur geriausia vieta susipazinti rimtiems ilgalaikiams santykiams.

    NARYSTES ABONEMENTO PRENUMERATOS KAINODARA IR NUOSTATAI

    Jei nuspresite nusipirkti antrapuse.lt abonementa, pinigai bus nuskaityti nuo Jūsu iTunes paskyros. Atnaujinimo mokejimas bus nuskaitytas nuo paskyros pries 24 valandas iki esamos narystes periodo pabaigos. Automatinis narystes atnaujinimas gali būti sustabdytas bet kuriuo momentu po pirkimo iTunes Store nustatymuose. Siuo metu antrapuse.lt narystes prenumeratos kaina yra 5,99EUR/men. (galima naryste 1 men. laikotarpiui). Kaina nurodyta eurais, kitose salyse (ne Lietuvoje) ji gali skirtis ir būti pakoreguota be ispejimo. Prenumeratos galiojimo metu nera numatyta jos atsaukimo galimybe. Jei nuspresite nepirkti antrapuse.lt narystes, galesite toliau naudotis antrapuse.lt nemokamai.
    Pazinciu antrapuse.lt naryste leidzia siusti zinutes kitiems vartotojams, diskutuoti, perziūreti pranesimus kitu vartotoju anketas.

    Privatumo politika: https://antrapuse.lt/lt/jus-duomen-saugumas

    Naudojimosi nuostatai: https://antrapuse.lt/lt/naudojimosi-nuostatai


    SUBSCRIPTION PRICING AND TERMS

    If you choose to purchase antrapuse.lt subscription, payment will be charged to your iTunes account, and your account will be charged for renewal within 24-hours prior to the end of the current period. Auto-renewal may be turned off at any time by going to your settings in the iTunes Store after purchase. Current antrapuse.lt subscription price is 5,99EUR EUR/month (Currently only 1 month subscription is available). Prices are in Euros, may vary in countries other than Lithuania and are subject to change without notice. No cancellation of the current subscription is allowed during the active subscription period. If you don’t choose to purchase antrapuse.lt subscription, you can simply continue using antrapuse.lt for free.

    antrapuse.lt subscription unlocks messaging between users, discussions, notifications and other user profiles.

    Privacy policy: https://antrapuse.lt/en/privacy-policy
    Terms of use: https://antrapuse.lt/en/terms-of-use

    本类排行

    猜你喜欢

    评论

    共有14条评论
    柳絮雪飘
    昵称的名称加粗了 好丑
    2020-01-14
    支持[3]  反对[2]
    本色哦哦的咯
    小学生用的app吧,越来越小学生化了……卧槽
    2019-10-22
    支持[3]  反对[0]
    150蒙氏 鱼京
    棒!
    2019-10-17
    支持[5]  反对[0]
    风一样的男人男人
    不能升级,差评,差评差评
    2019-10-10
    支持[6]  反对[3]
    强青商
    用微信将近五年了,每一个功能都很完美,作为一个
    2019-10-09
    支持[4]  反对[2]
    黑色丶心情灬
    能否更新好友最后登陆时间,和被好友删除拉黑提示
    2019-09-12
    支持[3]  反对[0]
    zorefo
    目前屏下摄像头技术虽然还未被手机厂商全面攻克,
    2019-09-11
    支持[2]  反对[0]
    869210473y13qbZ6
    必须推荐一波,好久没用过这么好用的app了
    2019-09-09
    支持[3]  反对[3]
    佩佩狗
    这个版本绝对是最最丑的了!没有之一!
    2019-09-09
    支持[7]  反对[3]
    温牧裘尹
    .产品界面设计简洁美观风格独特内容丰富多样!一
    2019-09-06
    支持[2]  反对[3]
    习欢抖音
    如果微信的字体能改个颜色就好了,添加了背景经常
    2019-09-04
    支持[7]  反对[1]
    官方鬼画符
    怎么点也打不开
    2019-09-04
    支持[8]  反对[1]
    水上泊
    建议增加,群聊拉人权限设置,被拉人可以选择是否
    2019-07-09
    支持[5]  反对[1]
    dherlluznnq
    你们的美工怎么了,这次更新这什么审美啊!!气泡
    2019-07-08
    支持[8]  反对[0]
    div class="re" align="right"> 支持[8]  反对[0]
    ode.insertBefore(hm, s); })(); ; })();